04 september 2007

Basra

Det totale nederlag: Briterne opnåede intet i Basra

Den britiske hær trækker sig nu ud af Basra og det sydlige Irak efter fire år. Hvad har man nået?


http://www.modspil.dk/politik/
det_totale_nederlag__briterne_opn_ede_intet_i_basra.html

Skatten

Fjern skat på arbejde

I Danmark betaler vi en relativ høj skat til staten. Skatten danner grundlaget for en solidarisk samfundsmodel, hvor alle i princippet kan være med. Det er en model, som langt de fleste danskere støtter: Måling efter måling viser, at skattelettelser ikke er på danskernes dagsorden. Omvendt er der heller ikke mange, der ønsker at betale mere i skat.


http://debatbog.weblog.dk/2007/09/03/fjern-skat-paa-arbejde/

Asmaa

Asmaa - farlig for hvem?

Asmaa er farlig, men ikke for Enhedslisten, ikke for venstrefløjen, ikke for demokratiet, men for højrefløjen og det ideologiske projekt, som har været dagsordensættende i en årrække


http://information.dk/145464

Sikkerheden i Irak

Hvad vidste regeringen om sikkerheden i Irak?

Basra er ikke klar til overdragelse. Så klar var beskeden fra det amerikanske forsvarsministerium i november 2006, da Pentagon i sin kvartalsrapport 'Measuring Stability and Security in Iraq' gennemgik sikkerhedssituation i Irak.


http://information.dk/145454

Guds eksistens

Gud bevist eller modbevist?

Fra flere sider hævdes det i disse år, at verden omkring os indeholder forskellige former for naturvidenskabelige beviser på Guds eksistens. Men beviserne holder ikke til en kritisk revision. Tværtimod indeholder naturen nærmere beviser på, at Gud ikke findes


http://information.dk/145352

Gruppe-eksamen

Ingeniører efterlyser gruppeeksamen

Det er en fejl, at regeringen har afskaffet gruppeeksamener. Det mener landets rådgivende ingeniørfirmaer, viser rundspørge.


http://politiken.dk/indland/article372698.ece